DOLAR 7,8260
EURO 9,4540
ALTIN 456,57
BIST 1.325
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 16

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 16
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi nokta hizmetinin temel amaçlarından birisi değildir?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Genel güvenliği korumak, suçları işlenmeden önce önlemek, işlendikten sonra müdahale etmek, vatandaşlara yardımcı olmak üzere sorumluluk bölgesinde gezerek (dolaşarak) görev yapan görevlilere ne denir?

3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Genel kolluğun denetimi ve gözetiminde özel güvenlik görevlileri tarafından hava meydanlarında yapılan aramaya ne denir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E

Kamu düzeninin korunması, suçların önlenmesi, özel dikkat gösterilmesi gereken belirli yerlere karşı yapılabilecek saldırıların önlenmesi ve çevre sakinlerine güven verilmesi amacıyla özel olarak belirlenmiş, belirli ve sınırlı bir alanda kurulan görev yeri aşağıdakilerden hangisidir?

5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A

Suç işlemeye çalışan kişiler ile suç işlemeye elverişli eşyaları bulmak amacıyla kişilerin üstünde, araçlarında veya mekanlarında yapılan araştırma ve kontrol işlemine ne denir?

6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi ana giriş kontrol noktasında görevlendirilmesi gerekli personelden değildir?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
İşyeri ve konut araması en çok hangi özgürlüğü kısıtlar?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Suç işlendikten sonra özel güvenlik personelince yakalanan kişi veya emanete alınan (el konulan) eşya kime teslim edilir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi Özel Güvenlik görevlisinin yetkilerindendir?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel güvenlik komisyonu ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.