DOLAR 8,2876
EURO 9,7476
ALTIN 500,42
BIST 10,7942
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Gök Gürültülü

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 9

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 9
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdaki konulardan hangisi özel güvenliğin görev alanına girmez ?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aynı işyerinde veya aynı işverene bağlı işyerlerinde, kesintisiz 12 ay pirimi ödenen özel güvenlik görevlisinin hangi hakkı ortaya çıkar?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Geçici ve acil hallerde özel güvenlik izni kim tarafından verilir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdaki seçeneklerden hangisinde özel kolluk yoktur?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Özel güvenlik görevlileri yakalama işleminden sonra aşağıdakilerden hangisini yapamazlar?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Silahlı özel güvenlik görevlilerinin eğitim düzeyi en az ne olmalıdır?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Kamu güvenliğini sağlamak için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nda yer alan yetkiler kullanılırken, ÖGG kimden emir alır?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Adli aramaya karar verme yetkisi kime aittir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
5188 sayılı kanundaki 21. maddede özel güvenlik görevlileri üçüncü şahıslara verdikleri zararları karşılamak için, özel hukuk gerçek kişilerine ve özel güvenlik firmalarına hangi zorunluluğu getirmiştir?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
ÖGG olarak çalışan Ahmet, havalimanı girişinde X-Ray cihazından sorumludur. ÖGG Ahmet hangi kanundan aldığı yetkiyle bu görevi yapmaktadır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.