DOLAR 8,3026
EURO 9,7776
ALTIN 502,26
BIST 10,8258
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Gök Gürültülü

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 8

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 8
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Silahlı olarak görev yapacak bir özel güvenlik görevlisi en az hangi okul diplomasına sahip olmalıdır?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel güvenlik sertifikası alanlar kaç yıl sonra yenileme eğitimi almak zorundadır?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Suçüstü halinde kimlerin yakalama yetkisi vardır?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
5188 sayılı kanunun 7. maddesine göre özel güvenlik görevlilerinin yetkileri içinde aşağıdakilerden hangisi yoktur?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Hazırlık soruşturmasında tutanağın bir anlam taşıması için tutanağı en az kaç resmi görevli imzalamalıdır?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
5188 Sayılı Kanuna göre özel güvenlik görevlileri valilik tarafından kaç yıl çalışma iznine sahiptir?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
ÖGG kimlik kartları hangi makam tarafından verilmektedir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Genel kolluk kuvvetlerinden ve MİT'ten emekli olanlar ve minimum 5 yıl boyunca bu görevi yapıp da kendi istekleriyle işi bırakanlar ÖGG olmak için kaç saat temel eğitim almalıdırlar?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
"ÖGG'ye karşı görev sırasında ve görevleri nedeniyle işlenen suçlar ....... karşı işlenmiş olur."
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
ÖGG'nin yetkileri içinde aşağıdakilerden hangisi yoktur?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.