DOLAR 8,2716
EURO 9,7362
ALTIN 499,99
BIST 10,7898
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Gök Gürültülü

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 7

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 7
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel güvenlik görevlisi, tabi afet durumlarında ve imdat istenmesi halinde, görev alanındaki işyeri veya konutlara nasıl girebilir?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Görevi sırasında bir suçla karşılaşan özel güvenlik görevlisi aşağıdaki işlemlerden hangisini yapamaz?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel Güvenlik görevlisinin kimlik kartı ile ilgili olarak aşağıdaki maddelerde yapılan açıklamalardan hangisi yanlıştır?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel güvenlik görevlileri doğal afetlerde ve imdat istendiğinde, görev alanı içindeki işyerlerine ya da konutlara nasıl giriş yapabilir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
5188 Sayılı Kanunun 21. maddesinde özel güvenlik görevlilerinin üçüncü şahıslara verebilecekleri zararları tazmin etmek için özel hukuk tüzel kişilerine ve özel güvenlik firmalarına hangi yükümlülük getirilmiştir?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
ÖGG kimlik kartları ile ilgili hangisi doğru değildir?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Hangi kurum alarm izleme merkezi kurmak ve işletmek için yeterlilik belgesi vermeye yetkilidir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
ÖGG'lerin tabi olduğu yasaklar içinde aşağıdakilerden hangisi yoktur?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
İşverenler, göreve yeni başlayan özel güvenlik görevlilerini kaç gün içinde nereye bildirmek zorundadırlar?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Yönetici ya da ÖGG olmak için gereken şartları taşımadığı sonradan anlaşılan ya da bu şartları sonradan kaybeden kişiler için hangi yaptırım uygulanır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.