DOLAR 8,2716
EURO 9,7362
ALTIN 499,99
BIST 10,7898
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Gök Gürültülü

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 5

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 5
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Özel güvenlik Komisyonu ile ilgili aşağıda verilen bilgilerden hangisi yanlıştır?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Hangisi özel güvenlik görevlilerinin yetki ve sorumluluğunda değildir?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Kişi özgürlüğünün genel kolluk tarafından hâkim kararı olmadan geçici olarak sınırlandırılmasına ne denir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Özel güvenlik komisyonu hakkında aşağıdaki bilgilerden hangisi doğru değildir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
ÖGG'nin yetki ve sorumlulukları içinde aşağıdakilerden hangisi yoktur?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Genel kolluk görevlilerinin kişilerin özgürlüklerini hakim kararı olmadan geçici olarak sınırlandırmasına ne denmektedir?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel Güvenlik Hizmetleri Kanunu kabul yılı ve sayısı hangi seçenekte doğru olarak verilmiştir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Teorik eğitim, pratik eğitim ve silah eğitiminden oluşan özel güvenlik temel eğitiminde silah eğitimi kaç saat yapılır?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik komiyonu üyeleri içinde aşağıdakilerden hangisi yoktur?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Koruma ve güvenlikten sorumlu personelin azami olarak bulundurabileceği ya da taşıyabileceği silah ve teçhizatın miktarını ve niteliğini, gereken durumlarda diğer fiziki ve aletli güvenlik tedbirlerini hangi yetkili organ belirler?

YORUMLAR
  1. Umut Berke dedi ki:

    8. Sorunun cevabı yanlış

    1. 120 saat olarak gözüküyor. Doğru cevap budur.

  2. Aydın DENİZ dedi ki:

    Super