DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Gök Gürültülü

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 2

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 2
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Olay yerindeki ilk ekip aşağıdakilerden hangisini yapmalıdır?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi Biyometrik Sistemlerden biri değildir?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Toplantı, konser, sahne gösterileri ve spor müsabakaları gibi faaliyetlerin yapıldığı yerlerde suç unsuru olmadan yapılan aramaya ne denir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi eşkâl tarifinde belirtilecek özelliklerden biri değildir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanuna göre özel güvenlik görevlileri, zor kullanma yetkisini hangi kanundan almaktadır?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi zorunlu olmadıkça copla vurulabilecek yerlerden biridir?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Cop, kolluk birimleri ve özel güvenlik çalışanları tarafından aşağıda belirtilen hangi amaç için kullanılmaz?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Özel güvenlik birimleri ve özel güvenlik şirketleri, bu Yönetmelik kapsamında güvenlik hizmeti verecekleri tesis ve alanlara ilişkin koruma ve güvenlik planlarının bir örneğini otuz gün içerisinde nereye verir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Suç işleyen bir kişi hakkında aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi "konusuna göre" rapor çeşitleri arasında yer almaz?

YORUMLAR
  1. Sunay dedi ki:

    Inşallah sınavımı da gecicem

    1. Ufuk Özdemir dedi ki:

      Sunay hangi ilde sinava gececeksiniz

    2. Umarız geçersiniz. Sınavınız nasıl geçti?

  2. Süleyman dedi ki:

    2. Soru yanlış ama siz bilirsiniz…

    1. Süleyman Bey, teşekkür ederiz. Soruyu da düzelttik.