DOLAR 7,8228
EURO 9,3457
ALTIN 447,04
BIST 1.284
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağışlı

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 17

Günün Özel Güvenlik Sınav Soruları Denemesi – 17
1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi devriye çeşitlerinden birisi değildir?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi, nokta görevlisinin görev yerinde dikkat etmesi gereken hususlardan değildir?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi tutanağın bölümlerinden değildir?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında özel güvenliğin spor alanlarındaki görevlerinden değildir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi devriye görevlilerinde bulunması gerekli araç ve gereçlerden değildir?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

Görev alanı içerisinde devriye hizmetini yerine getiren ÖGG Fatih ve Selçuk, görev esnasında bir işyerinde yangın çıkması üzerine işyerine girerler. Bu davranışlarıyla hangi görevi yerine getirmiş olurlar?

7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Hangi suçluların emniyet birimlerinde eşkâl tanımları bulunmaz?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C

“Özel güvenlik görevlisi Hakan hastanede gece vardiyasında bina içerisinde elektrik kontağından küçük çaplı bir yangın çıktığını görür ve hemen yangın söndürme cihazı ile olaya müdahale ederek yangını kontrol altına alır.”
Bu durum ve olay hakkında üstlerini ve amirlerini aşağıdakilerden hangi yazı türü ile bilgilendirir?

9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel güvenlik komisyonu ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
AVM de görev yapan ÖGG Murat, bıçakla yaralamalı kavgaya karışan şüpheliyi yakalamıştır. ÖGG Murat’ın yaptığı yakalama aşağıdakilerden hangisidir?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.