DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Mevzi Sağanak

83. Özel Güvenlik Silahlı Sınav Soru ve Cevapları

1. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun kabul yılı aşağıdakilerden hangisidir?
2. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Kamu güvenliğinin gerektirdiği hallerde özel güvenlik izni verilen yerlerde alınan özel güvenlik tedbirlerini denetlemeye ve yetersiz bulduğu takdirde ek önlemler aldırmaya yetkili makam aşağıdakilerden hangisidir?
3. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Görev alanında işlenen bir suçun failini yakalayan özel güvenlik görevlisi Ahmet kanunun tarif ettiği hangi görevini yapmıştır?
4. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlisinin yetkilerinden biri değildir?
5. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi meşru savunmanın şartları ile ilgili yanlış bir bilgidir?
6. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
PVSK’ya göre aşağıdakilerden hangisinde önleme araması yapılamaz?
7. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Genel kolluk ve özel güvenlik görevlilerinin birlikte görev yaptıkları alanlarda sevk ve idare yetkisini kullanmaya aşağıdakilerden hangisi yetkilidir?
8. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Hangi koruma ve güvenlik hizmeti için ne miktar ve özellikte ateşli silah bulundurulabileceğine kim karar verir?
9. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlisinin haklarından değildir?
10. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlisinin yetkilerindendir?
11. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Saldırının derecesine göre etkisiz hale getirecek şekilde kademeli olarak artan oranda bedeni kuvvet, maddi güç ve kanuni şartları gerçekleştiğinde silah kullanılması hali aşağıdakilerden hangisidir?
12. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenliğin uygulama alanı bulduğu alanlardandır?
13. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanuna göre; özel güvenlik görevlilerinin, görevli oldukları süre içinde ve görev alanlarında kullanabilecekleri güvenlik önlem ve tedbirleri arasında aşağıdakilerden hangisi yer almaz?
14. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamında görev yapan Ali, silahlı görev yapma yetkisine sahiptir. Ali aşağıda sayılan görevlerden hangisinde silahla görev yapabilir?
15. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi silahlı özel güvenlik görevlisi olmak için aranan şartlardan değildir?
16. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlisinin adli aramasına girer?
17. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Göreve başlayan özel güvenlik görevlileri hangi makama kaç gün içinde bildirilir?
18. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlilerinin yetkilerini hukuka uygun olarak kullanması ile ilgili aranan ölçütlerden birisi değildir?
19. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Bir alışveriş merkezinde suç işledikten sonra özel güvenlik görevlilerince yakalanan kişi veya emanete alınan eşya kime teslim edilir?
20. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Önleme aramalarında elde edilen suç unsurları hakkında nasıl bir işlem yapılır?
21. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi devriyenin tanımında yer almaz?
22. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik görevlisi Yakup, çalıştığı devlet hastanesinde hasta yakınının doktoru yaralaması neticesinde olaya müdahale ederek şahsı etkisiz hale getirmiş ve genel kolluğa teslim etmiştir. Burada Yakup özel güvenliğin hangi görevini yerine getirmiştir?
23. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Adli makamlarca, konusunda uzman personelin, teknik görüşlerine başvurduğu raporlara ………….. denir. Boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?
24. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Devriye görevi yapan özel güvenlik görevlilerinde aşağıdakilerden hangi teçhizat bulunmaz?
25. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdaki ifadelerden hangisi doğru değildir?
26. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Zor kullanma ile ilgili aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
27. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi olay yerine intikal eden ilk ekip tarafından alınacak koruma tedbirlerinden değildir?
28. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Mevzuatımızdaki hükümler dikkate alındığında; özel güvenlik görevlileri yakalanan şahıslarla ilgili aşağıdakilerden hangisine kelepçe takmamalıdırlar?
29. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
ÖGG İlhan devriye görevini yerine getirirken farklı konularla ilgili görevleri de yerine getirmektedir. Bu görevlerle ilgili hangisi doğru değildir?
30. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Eşkal tespitinde fiziksel yapı ile ilgili verilen bilgilerden hangisi doğru değildir?
31. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi maddi deliller içerisinde sayılmaz?
32. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Özel güvenlik görevlisinin, eşkâl tespiti hususunda dikkat edeceği hususlardan değildir?
33. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Herhangi bir olayda düzenlenen tutanakta, Ayşe hanım imza atmak istemeseydi ve tutanağı imzalamasaydı güvenlik görevlilerinin yapacağı işlem aşağıdakilerden hangisi olurdu?
34. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi devriye görevlerinden değildir?
35. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Şüpheli paketin bulunduğu alanda aşağıda bulunan şıklardan hangisi yanlıştır?
36. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi, tutanağın bölümlerinden biri değildir?
37. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Kanunlarda açıkça suç olarak belirtilen fiil ve hareketlerin ortaya çıkması, kolluk açısından aşağıdakilerden hangisi ile ifade edilir?
38. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Emanete alınan eşyaları sahibine veya kolluk görevlisine teslim ederken tanzim edilen tutanak aşağıdakilerden hangisidir?
39. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi çevre güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılamaz?
40. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi çevre güvenlik sistemlerinden sayılmaz?
41. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi elektronik güvenlik tedbirlerinden birisi değildir?
42. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Termal kamera ……….bağlı olarak görüntü almak amacı için kullanılır. Yukarıdaki boşluğa gelecek uygun ifade hangisi olmalıdır?
43. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Patlayıcı maddeler aşağıdaki cihazlardan hangisi ile tespit edilebilir?
44. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Ceketinin altına silah saklayarak bir binaya giriş yapmak isteyen şahsın bu girişimi aşağıdaki güvenlik sistem ve cihazlarının hangisinin yardımıyla engellenir?
45. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Yarada yabancı cisim varsa ne yapılmalıdır?
46. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Sara krizinde aşağıdakilerden hangisinin yapılması doğrudur?
47. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Baş çene pozisyonu verilirken hangi uygulama yanlıştır?
48. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Suni solunumla ilgili aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
49. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Uzun ve sivri aletlerle oluşan, çok derin olabilen yaralar ne çeşit yaralardır?
50. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Hangisi kimyasal yanıklara örnektir?
51. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel güvenlik görevlilerinin yakalama yetkisinin esas kaynağı hangi kanundur?
52. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Erişkin bir insanın dakika solunum ve nabız sayısı kaçtır?
53. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Bak-dinle-hisset yöntemi ile ne yapmaya çalışılır?
54. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Kaza geçirmiş yaralı bir kişiyi omuriliğine zarar vermeden araçtan çıkarmada kullanılan yöntem aşağıdakilerden hangisidir?
55. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Telefonla 112 aranırken yapılması gerekenler ile ilgili hangi şık yanlıştır?
56. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Yanıcı madde, ısı ve oksijenin belirli oranlarda birleşmesi sonucu oluşan kimyasal reaksiyona ……. denir. Tanıma göre noktalı alana hangisi gelmelidir?
57. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Sıvı madde yangınlarında aşağıdaki söndürücü maddelerden hangisi kesinlikle kullanılmaz?
58. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Yangının oluşum safhaları sırasıyla hangi şıkta doğru olarak verilmiştir?
59. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Kaya, toprak veya arazi parçalarının, yer çekimi, depremler, aşırı yağışlar gibi dış etkenlerin etkisi ile hareket etmesi olayına ne denir?
60. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Yangını su gibi söndürücülerle söndürmek yangın söndürme usullerinden hangisi ile tarif edilir?
61. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Kontrol dışına çıkmış yanma olayına ........... denir. Boşluğa aşağıdakilerden hangisi getirilmelidir?
62. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Köpüklü tip yangın söndürücüler aşağıdaki yangınların hangisinde kullanılmaz?
63. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıda belirtilenlerden hangisi yangın nedenlerinden değildir?
64. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi kokain maddesinin vücuttaki etkilerinden değildir?
65. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi uyarıcı nitelikte sentetik uyuşturuculardandır?
66. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdaki tanımlardan hangisi “katılımlı dinlemenin” unsurlarındandır?
67. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
İletişim sırasında mesajı gönderen kişinin hangi özellikleri mesajı doğrudan etkilemez?
68. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
İletişim sırasında özel güvenlik personelinin mesajı tam ve eksiksiz anlamasını aşağıdaki unsurlardan hangisi etkilemez?
69. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
İletişimin etkisini artıran unsurlardan en önemlisi aşağıdakilerden hangisidir?
70. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Etkili iletişim becerisi ile aşağıdaki alanlardan hangisi doğrudan ilgili değildir?
71. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdaki seçeneklerin hangisinde iletişimin temel öğeleri eksiksiz olarak verilmiştir?
72. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Özel güvenlik hizmetlerinin sunumunda motivasyon teorilerinden yararlanılması neden gereklidir?
73. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi fazla ve uzun süreli stresin olumsuz etkilerinden biridir?
74. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi kişiler arasında başarılı iletişim kurulmasının şartlarından biridir?
75. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi stresin kaynaklarından biri değildir?
76. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
İletişim kurma süreci içinde özel güvenlik görevlisi ile iletişime geçen kişi veya kurumların mesajlarına ne ad verilir?
77. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi kişiler arası etkin bir iletişimin önündeki engellerden biri değildir?
78. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Gişe önünde bekleyen kalabalık için aşağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur?
79. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi topluluğu içeriden yöneten kişidir?
80. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Copla vuruş tekniklerinde aşağıdakilerden hangisi doğru değildir?
81. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Toplumsal bir olayda üzerine gaz, sis ya da ses bombası atıldığında ne yapacaklarını bilemeyip rastgele sağa sola hareket eden kalabalıklar hangi tür kalabalıklardır?
82. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisinde toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılabilir?
83. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Özel güvenlik görevlisi copla etkisiz hale getirmek istediği kişinin vücudunda hangi bölgelere vuruş yapabilir?
84. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Spor müsabakalarında hakemleri korumak için kullanılan düzen hangisidir?
85. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Toplumsal olaylarda eylemi başlatacak kadar cesaret sahibi olmayan ve çabuk etki altında kalabilen kişi tiplerine ne ad verilir?
86. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi güvenlik görevlilerinin özelliklerinden değildir?
87. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Panik durumunda aşağıdakilerden hangisi beklenmez?
88. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Can ve mal güvenliğine yönelik tehlike ve saldırılara karşı alınan maddi ve teknolojik tedbirlere ne ad verilir?
89. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi koruma personelinin özelliklerinden değildir?
90. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Önemli kişinin (VIP) yaya intikali sırasında korunması için aşağıdakilerden hangisinin uygulanması yanlıştır?
91. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisi boğma noktalarından değildir ?
92. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Yakın koruma organizasyonları üç ana halkadan oluşur. Bu halkalardan en kısıtlanmış olanı …………dır. ………………ise, dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı ilk savunma hattıdır. Boşlukları uygun şekilde dolduran şık aşağıdakilerden hangisidir?
93. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi başlıca koruma şekillerinden (çeşitlerinden) değildir ?
94. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Hangisi korunan önemli kişiye (VIP) yönelik ağır saldırı yöntemlerinden biri değildir?
95. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Önemli kişinin; ikametgâh ve çalışma ofisi ile araçlı veya yaya olarak yapacağı planlı ya da ani gelişen program ve seyahatlerinde güvenliğinin, koruma personeli, teknolojik cihazlar ve fiziki önlemler ile 24 saat esasına göre sağlanması ve kontrol altında bulundurulması amacıyla yapılan faaliyetlere ne ad verilir?
96. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Çoklu koruma düzenlerinde tehlike anında yakın koruma amirinin öncelikli görevi nedir?
97. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’a göre özel güvenlik görevlisinin, genel kolluğun görev alanına giren bir olayla karşılaştığında, suçüstü hükümleri çerçevesinde aşağıdakilerden hangisini yapması doğru değildir?
98. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi özel güvenlik görevlilerinin genel kollukla ilişkiler çerçevesinde yanlış olan hareket tarzıdır?
99. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi genel kolluğun görevlerinden değildir?
100. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
101. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Boş kovan dışarı atılamıyor ise sebebi aşağıdakilerden hangisidir?
102. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi tetik hatalarından birisi değildir?
103. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi silahların parçalarından biri değildir?
104. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
6136 sayılı kanun kapsamında, bulundurma ve taşıma ruhsatlarının geçerlilik süresi kaç yıldır?
105. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
İğnenin kırılması durumunda aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
106. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Yiv ve setin çekirdek üzerinde bıraktığı izlere ne denir?
107. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdaki parçalardan hangisi ateşleme tertibatından değildir?
108. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi silah temizliğinde gerekli malzemelerden değildir?
109. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi ateşli silahlardaki emniyet tertibatlarından değildir?
110. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Silahlarda iğneye baskı yaparak fişeğin ateşlemesini sağlayan parçanın adı nedir?
111. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Ateşli silahlarda iğnenin kapsüle darbe yaparak barutun ateşlenmesini sağlayan tertibat aşağıdakilerden hangisidir?
112. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi şarjörün parçalarındandır?
113. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Toplu tabancalarda aşağıdaki parçalardan hangisi bulunmaz?
114. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Namluya fişek sürülemiyor ise aşağıdakilerden hangisinden bahsedebiliriz?
115. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Aşağıdakilerden hangisi temel atış tekniklerinden değildir?
116. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisi fişeğin parçalarından değildir?
117. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Yerine getiren yayın (icra yayı) görevi nedir?
118. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Ateşlenen mermi çekirdeğine hız, dönüş ve yön vererek hedefe göndermeye yarayan parçaya ne ad verilir?
119. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : B
Mikrop ve virüslerin yayılması neticesi kullanıldığı bölgede toplu hastalık ve ölümlere kalıcı arızalara neden olan silahlara ne ad verilir?
120. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi kimyasal silahların özelliklerinden değildir?
121. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Aşağıdakilerden hangisine silah ile girilebilir?
122. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : E
Aşağıdakilerden hangisi 6136 sayılı kanun kapsamında silah olarak değerlendirilmez?
123. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : D
Aşağıdakilerden hangisi nişan hattını oluşturan öğelerden biri değildir?
124. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : C
Bir tabancada tetik çekildiğinde hem horoz kuruluyor, hem de düşüyorsa, bu nasıl bir sisteme sahiptir?
125. Soru
Doğru Yanlış Boş Doğru Cevap : A
Aşağıdakilerden hangisinde tabancanın sökülme sırası doğru olarak verilmiştir?

I.Kapak takımını çıkart
II.Şarjörü çıkart
III.Yerine getiren yayı çıkart
IV.Namluyu çıkart
V.Tabancayı boşalt

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.